Propolis Manuka

Propolis liquid manuka bio 30, produkt i certifikuar

Propolis eshte nje lende qe del nga perzierja e rreshirave dhe lendeve te tjera qe mbledhin bletet ne lekuren dhe petalet e luleve dhe ne perzierje me qiririn e bletes prodhon enzima që kane shume fuqi anti-bakteriale dhe kundra mykut te gojes dhe mikrobeve.

Keshillohet te perdoret per vetite anti-bakteriale, kundra mykut, per dhimbjet e fytit, per semundjet e lekures, gastritit dhe kundra kancerit pasi propolis liquid Manuka permban bioflavonoid 30 mg per 0.5 ml produkt te vertetuar dhe me dozen 25% propolis ne permbajtjen e saj te certifikuar.

Permbajtja në 18 pika:

Propulenoglykolis 0.96ml BIO 30

Propolis 321mg

Bioflanoide  38.5 mg

Nuk ka alkool

Perdorimi:

Per te rriturit, 3 here ne dite, me nga 2 shfryrje ne mengjes, 2 ne dreke dhe 2 ne darke

Per femijet, 2 here ne dite, me nga 2 shfryrje ne mengjes dhe 2 ne darke

Nuk keshillohet te perdoret nga persona qe kane alergji ndaj propolisit dhe femijet nen 2 vjeç. Te gjitha prodhimet  Manuka jane te certifikuara dhe me shenjat e tyre kunder abuzimeve.

Per informacione te metejshme na kontaktoni ne adresen e e-mailit: manuka.al@hotmail.com

ose ne nr. e telefonit:  +355 69 73 20 453