Karamele Manuka

Karamele Manuka

Kane ne perberje mjalte Manuka 400+ dhe fruta te ndryshme. Janë 100% me perberes natyral, pa gluten, pa lende konservuese, pa ngjyra artificiale. Keto karamele mund te perdoren edhe nga personat vegjetariane.

Karamelet Manuka jane 4 llojesh, te gjitha te pasura me vitaminen C: 

  • Me limon
  • Me boronice
  • Me limon dhe xhinxher
  • Me propolis