Vaj Thistle

Vaj Gjembgomari (Thistle)

Vaji Thistle eshte i holle, i nxjerre ne te ftohte nga farat e Thistle. Vaji Thistle eshte nje burim i shkelqyer i acideve yndyrore esenciale omega-6 dhe omega-3 (gjithashtu te njohura si vitamina F), pasi ato mund te perbejne mbi 80% te permbajtjes se vajit. Thistle veçanerisht permban shume omega-6 (deri ne 81%). Ky lloj vaji shton nje nxitje te madhe per lekuren kur bashkohet me vajra dhe yndyrna te tjera. Eshte teper tolerant dhe ideal per problemet e lekures. Vaji Thistle ndihmon gjithashtu per te zvogeluar madhesine e poreve, duke ndihmuar ne ribalancimin e lëkures. Per thonjte e brishte qe jane te prirur te ndahen, Thistle ofron fuqi sheruese kur aplikohet me pasterti dhe masazhohet ne menyre te bute.

Vaji Thistle eshte numer 1 per melçine dhe perdoret si mase pas abuzimit me alkoolin apo me produktet e skuqura. Gjithashtu duhet theksuar se ky lloj vaji merret edhe nga goja.

[wp_cart_button name=”Vaj Thistle” price=”29.95″]

[show_wp_shopping_cart]