SHILAJIT

SHILAJIT

 • Produkt Siberian Bio
 • I Certifikuar

 

Veçorite:

 • Rekomandohet per impotencen tek meshkujt
 • Trajton infertilitetin dhe problemet e menopauzes tek femrat
 • Trajton diabetin
 • Parandalon plakjen dhe renien e flokëve
 • Rigjeneron kockat, sidomos pas thyerjeve
 • Perdoret kunder inflamacionit, trajton bajamet, sinuset dhe bronshitin
 • Trajton osteoporozen
 • Forcon sistemin imunitar
 • Trajton ulçerat e stomakut dhe traktin e zorreve
 • Infeksionet e forta urinare, alergjite, anemine hemorroidet
 • Permireson qarkullimin e gjakut
 • Perdoret nga atletet dhe sportistet
 • Shilajit eshte produkt i zi dhe ngjites

 

 • Përdorimi i produktit ne forme paste: 0.2 gr ne dite, 1 tabletë ose 1 luge pastë, luga ndodhet ne paketim