Çajra dhe suplemente ushqimore

Ofrojme disa lloje cajrash dhe suplementesh ushqimore si: 

  • Alga Spirulina me 375 Tableta
  • Kolagjen + Vitamine C me 200 kapsula
  • Kolagjen Pluhur
  • Caj Matcha
  • Green Coffee
  • Zen Zen (Ginseng Siberian)
  • Fara Psyllium
  • Caj Moringa
  • Caj Spirulina
  • Caj Klorela