Vaj Lini

Vaj Lini

  • Vaji i Linit eshte produkt bio, i certifikuar, i ardhur nga Greqia.

    Veçoritë:
    Vaji i Linit eshte i rendesishëm per çdo qelize te trupit tone
  • Permireson pamjen e lekures
  • Forcon floket dhe u jep shkelqim te menjehershem
  • Ndihmon ne forcimin e thonjve
  • Eshte i dobishem për artritin, reumatizmen
  • Permireson simptomat e depresionit dhe skizofrenise, etj