Mjalte Grek

Mjalte grek (Geshtenje dhe Trumze)

Keto mjaltra pervec vetive te tij ushqimore, gjithashtu kane nje permbajtje te larte te vitaminave dhe kriperave minerale.

Forcojne imunitetin ndaj gripit sezonal apo virozave te stines, sherojne bajamet, pastrojne mykun e gojes dhe per shkak te lendeve ushqyese qe permbajne bejne pjese ne grupin e super ushqimeve.