Zen Zen (Ginseng Siberian)

Zen Zen (Ginseng Siberian)

Produkt europian bio dhe i certifkuar.

Veçorite:
?️ Forcon sIstemin imunitar
?️ Eshte tonik
?️ Eshte analgjezik (qetesues i forte) per dhimbjet dhe koken
?️ Kuron Sterilitetin
?️ Rigjeneron qelizat e lekures dhe parandalon rrudhat
?️ Ekuilibron sheqerin ne gjak dhe parandalon diabetin
?️ Parandalon semundjet e zemres
?️ Stimulon qarkullimin e gjakut
?️ Kuron pagjumesine
?️ Permireson aktivitetin e mushkerive
?️ Redukton kolesterolin ne gjak
?️ Redukton simptomat para-menstruale
?️ Permitreson aktivitetin e zorreve
?️ Fuqizon sistemin e tretjes
?️ Lufton anoreksine
?️ Parandalon e redukton stresin dhe ankthin, etj