Krem Kermilli

Krem Kermilli

PRODUKT I ARDHUR NGA GJERMANIA
✅ Rigjeneron lekuren
✅ Ushqen qelizat duke e bere lekuren me elastike
✅ Heq rrudhat e moshes
✅ Perdoret per heqjen e strijave dhe shenjave ne lekure
✅ Gjithashtu ky produkt perdoret edhe per dhimbjet e nyjeve
Mbas hapjes, ruhet deri ne 6 muaj.
Bejme dergesa (me shumice dhe pakice) ne tere territorin e Republikes se Shqiperise, ne Republiken e Kosoves dhe ne Maqedoni.
Pagesa, ne momentin e dorezimit te produktit