Vaji i Fares se Zeze

Vaji i Fares se Zeze (Black Seed Oil)

Vaji i Fares se Zeze eshte produkt bio, i certifikuar, i ardhur nga Greqia.

  • Lengu i fares se zeze ka efekte çudiberese ne sherimin e shume semundjeve
  • Vaji acidik i pangopur qe permban fara e zeze ndikon pozitivisht ne metabolizmin e trupit
  • Rrit imunitetin
  • Parandalon alergjine
  • Ndihmon ne parandalimin e diabetit dhe rezultatet pozitive shihen pas nje muaji
  • Vaji i fares se zeze eshte vaj qe konsumohet nga goja, pra pihet