Alga Spirulina

Alga Spirulina

Alga Spirulina eshte produkt europian bio dhe i certifkuar.

Perse duhet te perdorim Alga Spirulina?
? Spirulina eshte alga e gjelber e njohur ndryshe si ushqimi me i pasur ne bote
? Rrit imunitetin ndaj gripit sezonal, virozave dhe semundjeve te ndryshme gripale
? Permban 2300% me shume hekur se sa spinaqi
? 3900% beta karoten me shume se karota
? 300% me shume kalcium se sa qumeshti
? Spirulina kujdeset per shendetin e melçise
? Redukton dhimbjet
? Redukton simptomat e alergjise
? Rregullon metabolizmin
? Ul kolesterolin
? Mbron nga radiacioni
? Është produkt anti-inflamator
? Gjithashtu Spirulina eshte efektive kunder herpesit dhe HIV AIDS
? Nder te tjera sherben edhe per te humbur peshen
? Perdoret nga te gjitha moshat