Qumesht Blete Manuka

Qumesht Blete Manuka

PRODUKT I ARDHUR NGA ZELANDA E RE
⚠️ SASIA, E LIMITUAR ?
• Çdo pike nga qumeshti i bletes eshte jete 
• Ka efekt qetesues dhe çlodhes
• Eshte nje pastrues fantastik per organizmin nga toksinat
• Ndihmon ne funksionimin e veshkave
• Ruan rininë e eneve te gjakut
• Zgjeron enet e gjakut
• Ndihmon ne uljen e kolesterolit dhe triglicerideve
• Rrit imunitetin
✅ Gjithashtu ky produkt ndihmon ne formimin e rruazave te kuqe te gjakut
✅ Keshillohet per anemiket
✅ Ndihmon ne mikrohemorragji
✅ Ne lekure rregullon prodhimin e yndyres.

? Bejme dergesa (me shumice dhe pakice) ne tere territorin e Republikes se Shqiperise dhe ne Republiken e Kosoves.
? Pagesa, ne momentin e dorezimit te produktit.

Per informacione te metejshme na kontaktoni ne adresen e e-mailit: manuka.al@hotmail.com ose në numrin e telefonit: +355 69 73 20 453

#mjalti #manuka #bio #natural