Vajra Bimorë

Ofrojme disa lloje vajrash bimore si: 

  • Vaj Argani
  • Vaj Kokosi
  • Vaj Gjembgomari (Thistle)
  • Vaj i Fares se Kungullit
  • Vaj i Fares se Zeze
  • Vaj i Fares Chia
  • Vaj Lini
  • Vaj i Bajames
  • Vaj Avokado
  • Vaj Kerpi

 

Te gjithe vajrat tane jane produkte europiane bio dhe te certifikuara. Keto vajra konsumohen nga goja, pra pihen.

Jemi te autorizuar per shitje nga firma Thrakiland Greece, http://thrakiland.gr

Me poshte mund te shikoni certifikatat e produkteve