Kolagjen me Shije te Ndryshme

Kolagjen me shije të Ndryshme

Kolagjen me:

  • Matcha
  • Çokollatë
  • Boronicë
  • Fruta Pylli
  • Luleshtrydhe
  • Balance Mix
  • Slim Mix
  • Balance Shake

 

Kolagjeni eshte produkt europian bio dhe i certifkuar.

Veçorite:
?️ Produkti ideal kundër celulitit
?️ Redukton strijat
?️ Ndihmon në heqjen e rrudhave të fytyrës
?️ Ripërtërit dhe rigjeneron lëkurën
?️ Forcon imunitetin
?️ Detoksifikon organizmin
?️ Rrit elasticitetin e lëkurës
?️ Forcon kockat
?️ Forcon dhëmbët dhe thonjtë
?️ Ndihmon në prodhimin e lëngut kockor
?️ Zhduk qelizat e vdekura nga organizmi
?️ Forcon flokun
?️ Rrit energjinë
?️ Përshpejton metabolizmin
?️ Përmirëson gjumin dhe redukton stresin
?️ Zhvillon qelizat e reja, etj