Mjalti Manuka

Mjalti natyral Manuka

Manuka eshte mjalti qe kryeson ne bote per nga cilesia dhe efekti sherues.
Mjalti Manuka importohet nga Zelanda e Re dhe eshte nje antibiotik i vertete natyral me aftesi te shkëlqyera dezinfektuese.

Dobite e mjaltit Manuka:

• Mjalti Manuka nga Zelanda e Re konsiderohet i shkelqyer per rruget e frymemarrjes;
• Ndalon rritjen e qelizave kancerogjene, gjithashtu eshte i afte te reduktoje edhe efektet anësore te proceseve si rrezatim, kimioterapi etj;
• Redukton kolesterolin e larte;
• Sheron diabetin;
• Lufton dhe parandalon bakteret si: Escherichia Coli, Staphylococcus Aureus, Helicobacter Pylori, te cilat paraqiten si rezistente ndaj antibiotikeve normale;
• Trajton infeksionet e syve, veshit dhe sinuseve;
• Redukton inflamacionet ne organizem;
• I afte te pershpejtojë rinovimin e qelizave, i shkelqyer per mykun, aknet, plaget, gastritin e refluksin, djegiet, ulçeren, kolitin etj;

Veçoria e ketij mjalti eshte methylglioksili qe ne kete produkt gjendet ne sasine nga 30- 550 mg per kg. Te llojet e tjera te mjaltit ky perberes eshte nga 0-2 mg per kg. Keshillohet te perdoret kundra gripit, ftohjes, semundjeve virale, mykut te gojes, per rritjen e imunitetit sidomos te femijet.

Mjalti manuka ofrohet ne disa sasi si:

  • Manuka 30+, 250 gr, 500 gr, 1 kg
  • Manuka 100+, 50 gr, 250 gr, 500 gr, 1 kg
  • Manuka 250+, 250 gr, 500 gr, 1 kg
  • Manuka 400+, 250 gr, 500 gr, 1 kg
  • Manuka 550+, 250 gr, 500 gr, 1 kg
  • Manuka Wild Flower Honey, 500 gr, 1 kg
  • Manuka Kamahi Honey, 500 gr, 1 kg
  • Manuka Rewarewa Honey, 500 gr, 1 kg
  • Manuka per perdorim personal 100+, 12 x 5 gr

Jemi te autorizuar per shitje nga Manuka Honey New Zealand. Produktin e dergojme me poste ne tere territorin e Republikes se Shqiperise. Per t’ua derguar me poste na duhen këto te dhena : Emri & mbiemri, qyteti , adresa e sakte dhe nje numer telefoni kontaktues.

Per informacione te metejshme na kontaktoni ne adresen e e-mailit: manuka.al@hotmail.com ose në numrin e telefonit: +355 69 73 20 453

#mjalti #manuka #bio #natural