Çaji Klorela

Perse duhet te perdorim Klorela?

Çaji Klorela eshte nje nga burimet me fantastike ushqyese qe i vjen organizmit ne ndihme ne luften kunder ndotjeve mjedisore. Ajo eshte nje nga suplementet me te perdorur ne Japoni. Mbi 10 milione njerez e perdorin ate rregullisht. Nje nga arsyet perse Japonezet e vleresojne kaq shume Klorelen eshte per shkak te aftesive te saj ne luftimin e toksinave. Ajo njihet si “ushqim i gjelber”. Eshte nje alge mikro, qe ben nje pune fantastike ne shkaterrimin e toksinave. Struktura e saj molekulare e lejon Klorelen te lidhet me metalet, kimikatet dhe pesticidet. Klorela eshte e fuqishme, jo vetem per te tretur yndyrnat ne trup, por edhe per te ndihmuar metabolizmin. Ky çaj largon nga organizmi yne edhe metalet me te renda. Filloni ta perdorni dhe shtojeni ne dieten tuaj te perditshme dhe ne kete menyre lodhja, keputja, pafuqia, dhimbjet e kokes etj, do te reduktohen ndjeshem.
Ne nje pako 100 grameshe çaj Klorela dalin 70-80 çajra.