Green Coffee

Green Coffee

Produkt europian bio dhe i certifkuar.


? GREEN COFFEE ESHTE PRODUKTI ME EFIKAS PER DIETE ?
? ÇMIMI ME I MIRE ?
? KY PRODUKT ESHTE MJAFT I DOBISHEM PER PERSONAT QE KANE NEVOJE PER TE HUMBUR PESHEN E TYRE ?
⚠️ ME 1 PAKO HUMBISNI 5-6 KG ?