Çaj Moringa

Caj Moringa per humbje natyrale te peshes

Nese behet fjale per humbje te peshes ne menyre te shendetshme, pothuajse asnje produkt tjeter natyral nuk “e mund” fuqine e çajit Moringa. Perdorimi i çajit Moringa mban nen kontroll nivelin e sheqerit ne gjak (Diabetin) si dhe redukton 6-9 Kg. Nder te tjera çaji Moringa eshte anti-obezitet, ul nivelin e kolesterolit dhe permban acidin Chlorogenic, i cili redukton shtresen dhjamore.

Ne nje pako 100 grameshe çaj Moringa dalin 70 çajra.